Zaczynali od food trucka [zdjęcia]

Już dawno skończyły się czasy, w których do sukcesu wystarczyło podanie gościom czegokolwiek do jedzenia i czysty lokal. Dziś, aby zaistnieć w pamięci ludzi i zamienić ich w naszych, najlepiej stałych klientów, musimy być „jacyś”. Carmnik Kantyna jest właśnie taki.

Niewielka kantyna nawiązuje estetycznie do food trucka, od którego zaczęła się przygoda lokalnej marki serwującej burgery. Projektanci z PB/Studio (twórcy m.in. Głównej Osobowej w Gdyni) zastosowali sklejkę jako motyw przewodni wnętrza i znak firmowy Carmnika, dodając akcenty w mocnych kolorach. Głęboka zieleń pojawiła się na ścianie z płytkami, meblach i dodatkach, a uzupełniają ją bordo i mosiądz. Domowy charakter wnętrza tworzy ścianka-regał pełna bibelotów. Wnętrze jest proste, ale pomysłowe i przyjazne.

Adres: ul. Antoniego Abrahama 21/23, Gdynia. Więcej na: www.carmnik.pl i www.p-bstudio.com

no images were found

Powiązane artykuły:

Stan Surowy

Stan Surowy

Warszawa | 30 sierpnia 2018

Stołeczny gastrobar studia Ggrupa projektowa.

Ta Recepcja jest dla wszystkich

Recepcja

Wrocław | 17 lipca 2018

Nowy lokal, którego gospodarzem jest Strefa Kultury Wrocław.

Lasagneria

Lasagneria

Praga | 1 czerwca 2018

Lasagneria - taką nazwę nosi nowy lokal w czeskiej Pradze.

Kraft. W przestrzeniach dawnej kuźni

Kraft

Radom | 30 stycznia 2018

W przestrzeniach dawnej kuźni.

M15. Stylowa restauracja z widokiem na Bałtyk

Mamuszki 15

Sopot | 5 listopada 2017

M15. Nowoczesne, geometryczne wnętrze pełne klasy.